Dienstverlening op maat

Welkom en bedankt voor het bezoeken van deze site. Als u hier terecht bent gekomen, is het omdat u een behoefte heeft. Lees dan gauw verder.

Heeft u als ZZP´er of als ondernemer soms het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet wat betreft uw administratieve zaken? Mist u soms een sparringpartner om uw ideeën mee uit te wisselen? Kunt u in verband met de omvang van uw onderneming of kostentechnisch niet terecht bij een accountantskantoor, maar heeft u die kennis toch wel nodig?

Dan bent u hier wellicht op het juiste adres. Voor de meeste ondernemers is de administratie een bijzaak of is er onvoldoende zin of kennis van boekhouden aanwezig. Maar toch is dit van heel groot belang, want als ondernemer wilt u natuurlijk ook weten of u er financieel goed voor staat. Laat het nou zo zijn dat werken met cijfers voor ons net een hobby is. Ieder zijn vak zullen we maar zeggen.

De belangrijkste factoren voor een goede samenwerking en dienstverlening zijn voor ons de persoonlijke contacten, eerlijkheid, duidelijke afspraken, professionaliteit en een “no nonsense” mentaliteit. Als dit u aanspreekt dan hebben wij de dienstverlening die u zoekt.

Dus als u op zoek bent naar een administratieve dienstverlener tegen een betaalbare prijs neem dan gerust contact met ons op.

Na een kennismakingsgesprek kunnen we u een offerte doen toekomen waarin wij onze dienstverlening verder zullen toelichten.

Yao-Wen Chang

Yao-Wen Chang

LinkedIn  Facebook

Scroll naar boven